המצרכים הדרושים לכמות של 6 סועדים:
4 תפוחי אדמה
בצל לבן
4 גזרים
4 פרחי כרובית
בצל ירוק חבילה
2 פלפל אדום
5 שיני שום
2-3 כפיות קארי
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אפור
חצי כוס ריחן
כף שמן קוקוס אורגני
חבילת טופו
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את כל הירקות. ירקות אורגניים אין צורך לקלף.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות של ס”מ.
חותכים את הבצל לקוביות. מפרידים את פרחי הכרובית.
חותכים את הגזרים לקוביות של ס”מ.
חותכים את הפלפלים והטופו לקוביות גדולות. מניחים את כל הירקות בסיר קדירה.
מערבבים את כל התבלינים יחד עם 2 כוסות מים ומוסיפים לסיר הקדירה עם הירקות.
אופים בתנור למשך שעה בחום של 180 מעלות.
מתכון מאת אביטל סבג
Summary

Recipe Name
קדירת ירקות בניחוח קוקוס
Author Name
זוהר ווילסון
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating




