פלאפל מבטטה

זוהי גרסת גורמה לפלאפל המוכר. שיחקנו כאן עם חומרים נוספים ובמקום הטיגון הלא בריא, אנו אופים אותו בתנור.

המצרכים הדרושים:
2 בטטות
200 גרם גרגרי חומוס יבש אחרי השריה של לילה
1 בצל
3 שיני שום
חצי כפית מלח ים אפור
צרור כוסברה טרייה או פטרוזיליה
חצי כפית קארי או חוויג' למרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית הל טחון
חצי כפית ציפורן טחון
3 כפות שמן זית (לא חובה)

אופן ההכנה:
טוחנים את החומוס לגרגירים עבים. אפשר להשתמש בהם כך או לבשל אותם כדי שיהיו חצי מבושלים.
מגרדים במגרדת את הבטטה והבצל ומוסיפים להם את החומרים היבשים והתבלינים (אפשר עם או בלי שמן זית), מערבבים היטב את יתר החומרים לעיסה.
יוצרים כדורי פלאפל במכשיר או ביד.
להניח על תבנית אפיה ולאפות במשך 20 דקות על 200 מעלות.

מתכון מאת אביטל סבג

Summary
recipe image
Recipe Name
פלאפל מבטטה
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה