המצרכים הדרושים:
4 גזרים
2 כוסות קמח כוסמין
שקית אבקת אפיה
כוס צימוקים
כוס אגוזי פקאן טחונים
כפית קינמון
חצי כוס שמן קוקוס
כוס רסק תפוחים
כוס טחינה גולמית
כפית וניל
חצי כוס מייפל טהור
כוס מיץ תפוזים או קלמנטינות
אופן ההכנה:
מערבבים את כל היבשים יחד, במידה ושמן הקוקוס מוצק (קורה לרוב בחורף כשקר), מתיחים אותו כדי שיהיה נוזלי.
מוסיפים ליבשים את הרטובים.
מערבבים היטב לבלילה, גוררים את הגזרים, ומוסיפים לבלילה.
מעבירים לתבנית עגולה. מחממים תנור על 180 מעלות ואופים למשך שעה.
מתכון מאת אביטל סבג
Summary

Recipe Name
עוגת גזר
Author Name
זהר וילסון
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating





היי, האם טוחנים את הגזר? מתאים גם לגרד?
היי, האם טוחנים את הגזר? מתאים גם לגרד?
היי שירה. כן, לגרד את הגזרים
היי שירה. כן, לגרד את הגזרים